DEN SISTE TIDEN

Jeg er helt klar over at det er en stund siden jeg har oppdatert dere, men jeg vil ikke bruke all tiden på å forklare å unnskylde meg. Det å blogge er for meg noe jeg gjør når jeg selv vil, jeg vil ikke at dette skal være en plikt og noe jeg føler jeg må gjøre. Jeg vil ikke at det skal gå så lang tid mellom hver gang jeg poster noe, som det har gjort nå. Jeg føler bare at jeg har manglet inspirasjon og motivasjon. Det er ikke alltid like lett å vite hva du skal skrive om, når det ikke skjer så mye spennende. Hver dag går så og si i det samme, jeg føler jeg ikke gjør annet enn å være på skolen, sove og spise.. Jeg vet liksom ikke hvor interessant det er å lese om det.

Jeg vil ikke at dette skal blir et langt og negativt innlegg, så derfor tenkte jeg og fortelle dere at jeg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Jeg har virkelig savnet dette, og har mye mer motivasjon nå, enn det jeg har hatt på lenge. Så nå har jeg litt planer for bloggen framover, men viss det er noe dere ønsker å se mer av, så er det bare til å kommentere. Det blir aldri for masse ideer, og det er alltid gøy å se hva dere liker å lese om.

Jeg har også sett ferdig Paradise Hotel Danmark siden sist, noe som jeg anbefaler alle paradise fans å se. Ikke at jeg er verdens største fan, men jeg synest at det er kjekt å se på innimellom. Jeg synest personlig at den danske versjonen er bedre enn den norske. For ett par dager siden begynte jeg på en ny serie som heter Teen Wolf, jeg har lenge vurdert å se på dette, men det har liksom aldri blitt noe av. Jeg er allerede kommet til episode 9, og dette er bare på ett par dager. Jeg synest det er en veldig kjekk serie, og den minner litt om "The Vampire Diaries", men i Teen Wolf så er det bare varulver og ikke vampyrer. Det er litt kjipt, med tanke på at jeg elsker å se på serier og filmer der det er vampyrer. Til nå så synest jeg at The Vampire Diaries er den beste serien, men jeg må nesten gi Teen Wolf en sjanse, siden jeg nettopp har begynt på serien. 

Planen for i kveld er å skrive litt mer på en "Case" som vi holder på med på skolen, jeg er bare kommet halvveis, så jeg bør skrive litt hjemme sånn at jeg kan bli ferdig til innleveringsfristen som er på søndag. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å begynne å skrive rett etter jeg kom hjem fra skolen i dag, men jeg la meg til å sove.. Jeg ville sove i ca en halv time, siden jeg hadde en del å gjøre, men gjett hvem som klarte å sovne igjen etter alarmen hadde ringt? Det var meg, så jeg våknet klokken halv sju i kveld, og det var av at mamma vekket meg, noe som jeg er veldig glad for. Ellers så hadde jeg sikkert sovet ennå, haha.. Nå må jeg avslutte dette innlegget for å fortsette på "casen", og denne gangen lover jeg at det ikke blir lenge til jeg poster noe igjen.

 

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

 

4 kommentarer

Maria Valentina

26.10.2016 kl.19:39

<3 vakker er du

emiliesakkestad

26.10.2016 kl.19:46

Maria Valentina: <3 Tusentakk, det er du også!

Alexandra Emilie

27.10.2016 kl.12:29

Du er så vakker :)

emiliesakkestad

27.10.2016 kl.16:25

Alexandra Emilie: Tusentakk <3

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits