UKEN SOM GIKK

UKENS OPPTUR:

Det må nok være den tiden jeg har vært sammen med venner. Jeg setter så utrolig stor pris på den tiden jeg får tilbragt sammen med de. Det er egentlig høydepunktet mitt hver eneste uke. En annen opptur jeg har hatt denne uken er da jeg fikk tilbake norskprøven jeg hadde på skolen for en stund siden,men vi fikk den tilbake for et par dager siden, jeg ble sykt fornøyd med resultatet. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette å jobbe like hardt med skolearbeidet.

 

UKENS NEDTUR:

Det må være at jeg har klart å forsove meg nesten hver dag i det siste, som da resulterte med at jeg har vært sykt stresset før jeg skulle på skolen. Jeg har heldigvis klart å rekke bussen og kommet på skolen i tide. Det har bare vært veldig stress, og jeg er den personen som liker å ha god tid om morgenen. 

UKENS SANGER:

 Ellie Drennan- Ghost 

Tara Carosielli- Leave You Lonely

Daya- Back To Me

Happy Sometimes- Lit

Harper- Skin

AWR- Messing With My Mind

James Arthur- Say You Won`t Let Go

 

UKENS SERIE/ FILM:

Denne uken har jeg ikke sett på en eneste film, det eneste jeg har gjort er å se på Teen Wolf. Jeg er blitt helt hekta, og har allerede kommet til sesong to.

 

UKENS CRAVINGS:

Jeg har fått helt dilla på kiwi, jeg føler jeg minst må spise en til dagen, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg craver sjokolade 24/7. Jeg har også hatt veldig lyst på smoothie denne uken, og jeg har bestemt meg for å begynne å lage det oftere. Mamma lagde smoothie her om dagen, og det var så godt, jeg har virkelig savnet det.

kiwi coupé #14 fruit nourriture isolé isoler détourer détouré , Kiwi cut food isolated isolate crop cropped

 

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

4 kommentarer

Den skikkelige flodhesten

31.10.2016 kl.21:33

Bra innlegg! Meget👌🏻

emiliesakkestad

02.11.2016 kl.17:39

Den skikkelige flodhesten: Thankyou <3

Alexandra Emilie

01.11.2016 kl.17:36

Kiwi er så utrolig godt, synd at jeg ikke tåler å spise så mye av dem :)

emiliesakkestad

02.11.2016 kl.17:40

Alexandra Emilie: Er helt enig :D Den er kjip:/

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits