UKEN SOM GIKK

UKENS OPPTUR:

Oppturen den siste uken må være fredag, da noen venner og jeg var på Horrorparty. Selve festen i seg selv var ikke så bra, men vorset hos Emily var kjempekjekt! Jeg har også vært med både Julie og Ingrid denne uken, det var veldig gøy å være samlet alle tre igjen. Jeg har savnet det veldig.. Helene var på besøk hos meg på tirsdag, for da hadde vi planleggingsdag. Det var veldig koselig å se henne igjen, og jeg kan faktisk ikke huske sist gang hun var på besøk hos meg. Emily og jeg har også funnet på en del den siste uken, noe som har vært koselig! Jeg trives veldig godt i hennes selskap. Alt i alt har jeg hatt en uke med mange oppturer.

 
 

UKENS NEDTUR:

Det er definitivt at jeg fikk vite at en person i slekta var funnet død.. Det var onkelen til mamma. Jeg syns det er så utrolig trist å høre sånt, hadde aldri trodd det skulle skje. Det er ennå uvirkelig.

UKENS SANG(ER):

Den siste uken så har jeg vært veldig glad i å høre på "gammel musikk", altså sånn musikk som jeg hørte på når jeg var litt yngre. Det har helst gått i Miley Cyrus, og jeg er faktisk blitt veldig hekta på sangene hennes. Det er så kjekt når man kan alle sangene, og bare kan synge med. Ikke nok med at jeg har hørt de gamle sangene til Miley,  jeg har også sett Hannah Montana The Movie. Emily og jeg så den her en kveld. Jeg er den personen som helst liker rolige sanger, så her er noen av de sangene jeg har hørt mest på:

Miley Cyrus- Goodbye

Miley Cyrus- When I look at you

Miley Cyrus- Butterfly fly away

Miley Cyrus- Stay

Miley Cyrus- I hope you find it

Miley Cyrus- The climb

UKENS FILM/SERIE:

Jeg har sett sykt mye på film den siste uka, altfor mye egentlig. Viss jeg må velge en film, så må det nesten bli Safe Haven. Emily var på besøk hos meg en kveld, da så vi denne filmen. Den ligger ute på Netflix viss noen er interessert i å se den. Viss noen lurer så er det en romantisk og følelsesladet film.

UKENS CRAVINGS:

Det må bli pepsi max. Jeg er blitt helt hekta og har sikkert drukket det hver eneste dag den siste uken. Jeg innbiller meg at pepsi max er sunnere enn cola, så jeg får ikke så dårlig samvittighet, haha.


 

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits