OPPTURER DEN SISTE MÅNEDEN

Siden den 26. Oktober har det skjedd veldig mye, heldigvis har det for det meste vært oppturer. Det har vært oppturer som jeg ønsker å dele med dere, og dette er noe jeg tenker å ha hver måned, bare for å oppsummere hva som har vært positivt den siste tiden.


Stavangertur med noen av mine aller beste venner. Både Ingrid, Julie og jeg var på shopping i Stavanger den 5. November, så det er ikke så lenge siden. Det var vertfall en veldig kjekk tur, og jeg koste meg masse, det gjør jeg alltid når jeg er sammen med de. Håper vi kan få til en lignende tur om ikke så altfor lenge.

 


Oldemor og meg

Jeg har vært hos oldemor et par ganger i løpet av den siste måneden, og det er alltid like koselig å se henne igjen. Det er ikke så ofte at jeg er på besøk, men det er fordi hun bor i Haugesund, og jeg har hatt det litt travelt i det siste. Jeg har også vært hos andre familiemedlemmer den siste tiden, men det hadde jeg dessverre ikke bilder fra. 


Jeg har sett veldig mye på serier og filmer den siste tiden, og da går det som regel i Netflix. Jeg har faktisk likt å sett på triste og romantiske filmer i det siste (ikke spør hvorfor, hahha). Som regel ser jeg film alene på rommet mitt, men Emily har vært med å sett et par filmer med meg, og det har vært utrolig koselig. Alltid kjekkere å se film sammen med noen. 

 


Ingrid, Julie og jeg var på lavotur den 7. November. Det er noe jeg virkelig savner.. Vi grilla inne i lavoen, hadde med oss fyrstikker og tente på lys, hadde på musikk, dansa og sang.. Det var en veldig fin dag, og jeg håper vi får til noe sånn igjen så snart som mulig.

 


Kveldsturene jeg har gått alene om kvelden. Det har vært så deilig å komme seg ut på kvelden, istedenfor å sitte inne å sett på film.
 


Skolen generelt har vært en opptur for meg den siste tiden, for da får jeg blant annet se disse goklompene igjen. Er alltid like kjekt å se de igjen! Jeg trives også veldig godt i timene og med faga vi har på skolen. Det er så gøy at skolen endelig kan være en opptur for meg.
 

Som dere ser så setter jeg utrolig stor pris på den tiden jeg tilbringer sammen med venner og familie. Det betyr utrolig mye for meg. Jeg pleier å dele "uken som gikk" innlegg med dere, og der skriver jeg om ukens oppturer, derfor skriver jeg ikke om de samme oppturene i dette innlegget som det jeg gjør i "uken som gikk" innleggene. November har alt i alt vært en veldig bra måned, en av de beste så langt i år. Håper dere har hatt en like bra måned som det jeg har hatt.

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

4 kommentarer

sarajaneeth

26.11.2016 kl.18:47

Så koselig ☆

emiliesakkestad

26.11.2016 kl.19:16

sarajaneeth: <3

Victoria Larsen

26.11.2016 kl.21:05

Så fine bilder :-D

emiliesakkestad

26.11.2016 kl.23:45

Victoria Larsen: Tusentakk :D

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits