DETTE VIL JEG FÅ GJORT I DESEMBER!

Det er masse jeg kunne tenkt meg å fått gjort i løpet av denne måneden. Jeg har egentlig så masse jeg har lyst til, men som jeg ikke orker å prioritere eller ikke har overskudd til. Håper jeg kan bli bedre på å få ting gjort framover, for det er noe jeg virkelig sliter med. Satser på at jeg ikke er den eneste? Over til det jeg ville at dette blogginnlegget skulle handle om, som er det jeg håper å få gjort før vi går inn i det nye året.

  • Være så sosial som mulig. Hver anledning jeg får til å være sammen med venner eller familie skal jeg prøve å si ja til. Jeg synest det er så koselig å være sosial rundt juletider. I tillegg så bruker jeg altfor mye tid på rommet mitt for meg selv, så dette skal jeg prøve å endre på.
  • Legge meg tidligere. Nå når det er skole, så legger jeg meg til å sove altfor seint, og dette ender som oftest opp med at jeg er sinnsykt trøtt når jeg skal på skolen.


♥♥♥

  • Gå flere turer. Den siste tiden har jeg ikke gått like mye tur som det jeg hadde ønsker om. Jeg er veldig glad i å gå på tur om kvelden, så det er noe jeg vil prøve å få gjort mer av i løpet av desember.
  • Drikke masse julebrus. Jeg er veldig glad i julebrus, og jeg har så vidt smakt på julebrus så langt i år. Hansa og Grans sine synes jeg er de beste.
  • Høre mye på julemusikk. Er egentlig ikke så stor fan av julesanger, men viss jeg skal få julestemningen så må julemusikken være på plass. Det er ikke jul uten julemusikk!
  • Være mer aktiv på bloggfronten. Nå har jeg fått litt motivasjon igjen, noe jeg trenger dersom jeg skal fortsette å blogge. Som jeg har skrevet tusenvis av ganger, så er dette noe jeg gjør fordi jeg synes det er kjekt og for dette er en hobby for meg. Bloggen er på en måte min motivasjon til å stå opp og ha noe å ta meg til.
  • Få gode karakterer på de siste innleveringene, prøvene og framføringene vi har igjen før jul. Jeg er veldig opptatt av å få gode karakterer, og jobber hardt for å klare det. Det viser seg at det å ha høye forventninger til seg selv funker veldig bra. På ungdomsskolen hadde jeg mye lavere forventninger til meg selv, og det gikk ikke like bra. Så til alle dere der ute sikt høgt og jobb for å få gode karakterer, for det er så sykt verdt det.
  • Ta masse bilder. Det er faktisk veldig lenge siden jeg har brukt kameraet mitt, noe jeg irriterer meg veldig over. Jeg skal bli mye flinkere på å ta bilder, for jeg er så lei av å ikke ha noen nye bilder å publisere. I juletider er det uansett veldig gøy å ta bilder, med tanke på at man er mye sammen med familie og venner.
  • Nyte juleferien. Vi får ferie torsdag den 22. Desember. Det blir ca ei og ei halv uke med fri fra skole, og den tiden skal nytes. Jeg skal sove lenge og bare slappe helt av.

Har dere noe dere vil gjøre eller noen mål for desember? Er alltid kjekt å høre fra andre også.

♥Kos dere masse, og ha en fortsatt fin dag videre!

4 kommentarer

Victoria Larsen

08.12.2016 kl.19:09

Så koselig! :)

emiliesakkestad

08.12.2016 kl.21:19

Victoria Larsen: Jaa :D Ha en fin kveld videre <3

Lise brevik

08.12.2016 kl.23:39

Så mye koselig du har lyst til å gjøre :) Elsker desember!

emiliesakkestad

09.12.2016 kl.08:40

Lise brevik: Da er vi to! Ha en fin dag videre! <3

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits