TRAVLE TIDER

Jeg har faktisk hatt det ganske så travelt i det siste, men jeg skal ikke klage fordi jeg synest det er veldig gøy når det skjer noe hele tiden. I helgen var jeg hos pappa noe som var veldig koselig, og jeg fikk gjort masse. Jeg har blant annet vært på familiebesøk, vært med Helene og vært på fest denne helgen.


En av de uendelig mange kjolene jeg prøvde....

Nå er det ikke lenge til jul, det er faktisk bare fem dager til, det er litt sykt å tenke på. Vi skal være hos foreldrene til stefaren min på julaften, noe som jeg gleder meg til. De bor i nærheten av oss, så vi slipper å kjøre, noe som er ganske greit. Det har vært mye styr med å finne julekjole, men jeg fant faktisk en i dag. Nå slipper jeg heldigvis å stresse mer med det. 


Helene og meg♥ Dette bildet ble tatt i bursdagsfeiringen til Helene sist helg♥

Jeg har bare et par gaver å pakke inn og noen få dager igjen på skolen, deretter er jeg sykt klar for ferie. Siste skoledag er torsdag, altså den 22. Desember. Denne juleferien varer dessverre ikke så lenge som det de pleier å vare, men de 10 dagene vi har fri skal virkelig nytes. Håper dere også gleder dere til juleferien. Dere må kose dere masse, deretter er det bare til å se fram til det nye året. Nytt år betyr nye muligheter og en ny start.

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

19.12.2016 kl.19:16

Så fine bilder :)

emiliesakkestad

19.12.2016 kl.20:48

Victoria Larsen: Tusentakk <3

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits