UKEN SOM GIKK

UKENS OPPTUR:

Det må være det at jeg er ferdig med trafikalt grunnkurs. Jeg har vært på det fra mandag til torsdag rett etter skolen. Det har vært utrolig slitsomt, men samtidig veldig lærerikt med tanke på at jeg ikke visste så mye om dette fra før av. Det er så godt å endelig være ferdig med det nå, for det er noe jeg har utsatt veldig lenge. Så nå kan jeg endelig begynne å øvelseskjøre, noe som er utrolig digg å tenke på.

UKENS NEDTUR:

Jeg har gått veldig mye rundt med vondt i hodet den siste uken, faktisk hver dag.. Det var også kjipt å ikke kunne sove når jeg kom him fra skolen denne uken, med tanke på at jeg skulle rett på trafikalt grunnkurs.

UKENS INSPIRASJON:

  

Bildene er hentet fra weheartit.com

UKENS SANG:

Jeg hører alltid veldig mye på musikk, men denne uken har jeg ikke funnet nye sanger.

Dua Lipa - Thinking `Bout You

Dette er bare en av de sangene jeg har hørt mye på den siste uken.

UKENS FILM/SERIE:

Grey`s anatomy er en serie jeg er blitt helt hekta på. Jeg så sesong 1 på et døgn, det er så gøy. Det er hele 12 sesonger på Viaplay, så nå har jeg mye å glede meg til framover.

UKENS CRAVINGS:

 Pepsi max og sjokolade helt klart! Jeg tror jeg begynner å bli avhengig, noe som ikke er bra i det hele tatt.. Dette må jeg nesten gjøre noe med, haha.

♥Ha en fortsatt fin kveld videre!

2 kommentarer

Camilla

30.01.2017 kl.21:28

Er selv dilla på Pepsi Max og sjokolade for tiden!

emiliesakkestad

30.01.2017 kl.22:38

hahah, men det er jo såå godt! :D

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits