FIFTY SHADES DARKER

Denne helgen skal jeg bare bruke på å slappe av og sove lenge. Det er egentlig det jeg liker å bruke helgene til. I dag sov jeg faktisk helt til klokken var 14:40, jeg har aldri sovet så lenge før. Jeg fikk sjokk da jeg så hva klokken var. Jeg har derfor ikke gjort så veldig mye i dag, men jeg har gått en tur og ryddet og vasket rommet mitt. I dag gikk jeg faktisk tur når det var lyst og sol ute, dette er veldig uvanlig til å være meg, fordi jeg liker meg best ute i mørket. Håper for all del at jeg ikke er den eneste, haha.På fredag var det den siste dagen min i praksis på sykehjemmet. Jeg likte meg faktisk overraskende godt der, så det var nesten litt trist med tanke på at det var den siste dagen. Det var bare denne uken jeg var i praksis der, så jeg hadde akkurat vendt meg til det og blitt litt kjent med pasientene før jeg skal tilbake på skolebenken. Neste uke så er det vanlig skole igjen, det skal egentlig bli godt det og.

På fredags kveld var jeg på kino sammen med noen venninner, da så vi filmen "Fifty Shades Darker". Det var veldig kjekt å treffe vennene mine igjen, men jeg må si at filmen skuffet. Filmen var ikke så bra som det jeg hadde trodd, men jeg koste meg masse allikevel. Har dere sett denne filmen? I så fall hva synest dere?

♥ Kos dere masse i helgen, og så får dere ha en fin kveld/natt videre!

4 kommentarer

Victoria Larsen

12.02.2017 kl.11:10

Så koselig! Jeg håper du får en fin søndag :-)

emiliesakkestad

12.02.2017 kl.18:05

Victoria Larsen: Tusen takk, det samme til deg :D

Dazzy

12.02.2017 kl.12:38

Deilig å kunne ha rolige dager og :)

emiliesakkestad

12.02.2017 kl.18:05

Dazzy: Det er helt sant :D

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits