MORSDAG

I dag er det morsdag, og jeg er så heldig å ha en helt fantastisk mor. Jeg er så sinnsykt glad i henne og hun betyr veldig mye for meg, så gratulerer så mye med dagen mamma! I dag har jeg derfor vært mer nede i stuen enn det jeg pleier, haha. Mamma og jeg har vært i sentrum og øvelseskjørt litt i dag, dette er andre gang jeg har prøvd dette ut. Vi var på en parkeringsplass og kjørte litt rundt om der, for jeg er ikke helt klar for å kjøre på veien ennå. Jeg har jo nettopp tatt trafikalt grunnkurs, det er derfor jeg er så sen med å øvelseskjøre. Planen er å kjøre en del framover, så kanskje jeg er klar for å ta lappen til 18-årsdagen. Jeg håper for all del det, for jeg er veldig klar for å komme meg der jeg vil, når jeg vil.


♥Mamma og meg
Mamma og jeg har også vært på besøk til foreldrene til stefaren min. De hadde stelt i stand gode kaker, brus og is, noe som de alltid gjør. Det var veldig koselig, og jeg er veldig glad for at jeg ble med på besøk, for ellers så hadde jeg nok bare sovet eller sett på serie. Det er greit å få gjort noe annet innimellom også. Resten av kvelden så er planen å se finalen av Farmen, noe som jeg gleder meg til. Jeg håper for all del at Lothepus eller Petter vinner. Viss jeg må si en så blir det Petter. Det er fordi jeg synest han fortjener å vinne, siden han har stått sånn på, og jeg har endret helt syn på han. Ser dere på farmen? I så fall hvem håper dere vinner?

♥Ha en fin kveld videre!

Én kommentar

Victoria Larsen

12.02.2017 kl.18:47

Så utrolig koselig! Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Skriv en ny kommentar

emiliesakkestad

emiliesakkestad

18, Haugesund

Mitt navn er Emilie Sakkestad, og jeg er 18 år. Jeg kommer til å skrive om min hverdag, oppturer og nedturer, mote, sminke og andre ting som interesserer meg:)

Kategorier

Arkiv

hits